ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ: VIII З’ЇЗД ФПУ СПІЛЧАНИ МАЮТЬ ЗУСТРІТИ КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НА КОРИСТЬ ЛЮДЕЙ ПРАЦІ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ: VIII З’ЇЗД ФПУ СПІЛЧАНИ МАЮТЬ ЗУСТРІТИ КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НА КОРИСТЬ ЛЮДЕЙ ПРАЦІ

Новости ФПУ
30 грудня 2020 р.

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ: VIII З’ЇЗД ФПУ СПІЛЧАНИ МАЮТЬ ЗУСТРІТИ КОНКРЕТНИМИ СПРАВАМИ НА КОРИСТЬ ЛЮДЕЙ ПРАЦІ

Робоча нарада керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань 29 грудня  дала старт підготовці до VIII З’їзду Федерації профспілок України, окресливши етапи підготовки форуму.

Нарада розпочалася з вшанування ряду науковців та фахівців за значний вклад у відбудову Будинку профспілок, яким було вручено почесні державні і профспілкові нагороди.  Грамоту Верховної Ради України отримав голова інженерного центру асоціації «Український центр сталевого будівництва» Артем Білик. Нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака» нагороджено завідуючого кафедри металевих і дерев’яних конструкцій Київського національного університету будівництва і архітектури Сергія Білика.

Григорій Осовий також вручив Почесні грамоти ФПУ працівникам Підприємства «Господарське управління ФПУ» Олені Лоскутовій, Миколі Здоренку, Олександру Глушенку, Дмитру Пилипенку.

У виступах Голови ФПУ Григорія Осового та його заступника Євгена Драп’ятого, керівників членських організації йшлося про те, що у сучасних умовах необхідно підвищувати ефективність роботи всіх профспілкових ланок структури Федерації, і найбільшу увагу слід  приділити роботі первинок. А свій профспілковий форум спілчани мають зустріти конкретними справами, спрямованими на захист прав та інтересів працюючої людини.

Було поінформовано, що дату, порядок та регламент З’їзду ФПУ буде обговорено та затверджено на засіданні Президії ФПУ 14 січня та засіданні Ради ФПУ 16 лютого.

Виходячи з того, що у нараді взяли участь більшість членів Президії ФПУ, було вирішено перевести нараду у статус засідання президії ФПУ. З питань, які обговорювалися, були прийняти відповідні рішення.

Григорій Осовийпобажав всім учасникам засідання у Новому році здоров’я, успіхів та нових досягнень у справі захисту прав та інтересів людини праці.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому