НА ЗАПОРІЖЖІ НАЛАГОДЖУЄТЬСЯ СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ МІЖ ВЛАДОЮ ТА ПРОФСПІЛКАМИ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

НА ЗАПОРІЖЖІ НАЛАГОДЖУЄТЬСЯ СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ МІЖ ВЛАДОЮ ТА ПРОФСПІЛКАМИ

Публикации в СМИ
8 січня 2021 р.

НА ЗАПОРІЖЖІ НАЛАГОДЖУЄТЬСЯ СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ
МІЖ ВЛАДОЮ ТА ПРОФСПІЛКАМИ

5 січня 2021 року відбулась робоча зустріч голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха з головою Запорізької обласної ради профспілок Віталієм Каплій.
На зустрічі були присутні голови обласних організацій профспілок працівників освіти і науки Надія Гринь, охорони здоров’я Ірина Бальченко, працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Алла Малигіна.

В ході зустрічі були обговорені питання розвитку соціального діалогу в Громадах області, підведення підсумків виконання Територіальної угоди на 2017 – 2020 роки за 2020 рік та проведення переговорів з укладання нової Територіальної угоди, активізації роботи обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення, погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах комунальної сфери та повноти її сплати в закладах бюджетної сфери.
В ході зустрічі сторони акцентували увагу на необхідності посилення контрою за виконанням трудового законодавства, діючих колективних договорів.

Запорізька обласна рада профспілок
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому