Спортклуб відчинив двері для спортсменів - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Спортклуб відчинив двері для спортсменів

Новости ЧАО "ЗЖРК"
23 лютого 2021 р.

Спортклуб відчинив двері для спортсменів

19 лютого відбулося урочисте відкриття спортивного клубу «ПрофФіт».
На урочистому відкритті спортклубу виступили Генеральний директор ПрАТ «ЗЗРК» Дмитро Колєсніков і голова профкому комбінату Микола Пастушенко, які привітали спортсменів з появою нового спортивного об'єкта та обмінялися подарунками: Дмитро Валерійович передав плазмовий телевізор для спортзалу – для перегляду спортивних телепрограм, а Микола Михайлович вручив керівнику підприємства іменний абонемент на відвідування клубу.
Символічна червона стрічка була перерізана, і клуб «ПрофФіт» відчинив свої двері для спортсменів! Це відмінний подарунок для всіх любителів спорту ЗЗРК.
Автором назви і логотипу клубу став голова комісії з інформаційної роботи профкому Владислав Політанський. Сенс назви він пояснив так:
– «Проф» – це скорочення від слів профспілковий, професійний, профілактичний, а «Фіт» – від фітнес. Також в нашому лексиконі є слово профіт, співзвучне назві клубу, що означає «користь; позитивний результат якогось процесу». Думаю, користь від занять спортом очевидна для всіх, отже назва цілком відповідає цілям створення клубу.
[link:1][/link:1]http://wsx5customurl.com
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому