Стартувала XXII Спартакіада трудящих ЗЗРК - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Стартувала XXII Спартакіада трудящих ЗЗРК

Новости ЧАО "ЗЖРК"
23 лютого 2021 р.

Стартувала XXII Спартакіада трудящих ЗЗРК

19 лютого стартувала XXII Спартакіада трудящих ЗЗРК. На цей раз першими в графіку змагань стали турніри з інтелектуальних видів спорту – шашок та шахів. Змагання пройшли в новому спортивному клубі «ПрофФіт».
Честь відкриття шашкового турніру була надана Голові Правління – Генеральному директору ПрАТ «ЗЗРК» Дмитру Колєснікову – він зробив перший хід на шашковій дошці, після чого спортсмени зосередилися на грі. Слід зазначити, що пристрасті на чорно-білих полях кипіли цілком серйозні, і передбачити, хто стане переможцем, було нелегко.
Через кілька годин змагань суддівська колегія оголосила результати турніру з шашок. У 1-й групі переможцем стала команда шахти «Експлуатаційна», на другому місці – спортсмени шахти «Прохідницька».
Серед команд малих цехів призові місця в турнірній таблиці розподілилися наступним чином:
• 1-е місце – ЦКПР;
• 2-е місце – РМЦ;
• 3-е місце – управління.
20 лютого в клубі «ПрофФіт» зібралися любителі шахів. Команда шахти «Прохідницька» взяла реванш у шахістів шахти «Експлуатаційна», ставши переможцем турніру в 1-й групі.
У 2-й групі, де грало 7 команд, трійка лідерів залишилася в тому ж складі, а ось місця розподілилися по-іншому:
• 1-е місце – РМЦ;
• 2-е місце – управління;
• 3-е місце – ЦКПР.
В рамках наступного етапу спартакіади відбудуться змагання з гирьового спорту та армрестлінгу. Сподіваємося, спортсмени здивують уболівальників і суддів своїми результатами!

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому