На порядку денному – актуальні питання сьогодення - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

На порядку денному – актуальні питання сьогодення

Новости ЦК ПМГУ
12 березня 2021 р.

На порядку денному – актуальні питання сьогодення

В м. Дніпро відбулися засідання Президії та III Пленум Центральної ради ПМГУ, які вів голова Профспілки О.Рябко.

Президія розглянула заходи Центральної ради щодо виконання критичних зауважень та пропозицій, висловлених делегатами VII З'їзду ПМГУ; затвердила Звіт про виконання зведеного бюджету ПМГУ за 2020 рік (доповідала начальник фінансового відділу Є.Кондратьєва); підбила підсумки роботи з охорони праці на підприємствах гірничо-металургійного комплексу України у 2020 році та розглянула завдання на 2021 рік (доповідав головний технічний інспектор праці В.Білик).

Члени Президії обговорили питання створення Ради Федерації металургів України та Профспілки  металургів  і  гірників  України, затвердили склад робочої групи з опрацювання проєктів законів (інформував заступник голови ПМГУ Б.Оверковський).

Також у ході засідання були прийняті рішення щодо проведення ХХХ Всеукраїнської робітничої спартакіади металургів і гірників у 2021 році та призначення іменних стипендій ЦР ПМГУ  за підсумками I семестру 2020 - 2021 навчального року (інформував перший заступник голови ПМГУ В.Гавриленко).

В ході III Пленуму члени Центральної ради, обговоривши деякі доповнення та зміни, затвердили в новій редакції Статут Профспілки металургів і гірників України для його реєстрації в Міністерстві юстиції.

З усіх питань порядку денного Пленуму були прийняті відповідні постанови.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому