Від імені Центральної ради Профспілки металургів і гірників України прийміть щирі вітання з 55-річчям Запорізької обласної організації ПМГУ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Від імені Центральної ради Профспілки металургів і гірників України прийміть щирі вітання з 55-річчям Запорізької обласної організації ПМГУ!

Новости ЦК ПМГУ
 Шановні друзі!

Від імені Центральної ради Профспілки металургів і гірників України прийміть щирі вітання з 55-річчям Запорізької обласної організації ПМГУ!
За ці роки металурги і гірники Запоріжжя, об'єднані в міцну та активну організацію на чолі з облрадою Профспілки, довели, що вони здатні ефективно захищати інтереси людини праці.
В зоні постійної уваги первинок та облради ПМГУ - широкий спектр питань: забезпечення зайнятості та гідної заробітної плати, охорона праці, оздоровлення та відпочинок трудящих, турбота про молодь та ветеранів.
Шановні колеги! Ви завжди з честю вирішуєте завдання, що ставить перед вами саме життя. І тому впевнений, що вам до снаги нелегкі та дуже важливі завдання сьогодення щодо захисту трудових прав працівників ГМК Запорізького краю!
Бажаю Вам міцного здоров’я, запалу, руху вперед, успіхів і нових досягнень у профспілковій роботі!
          
Голова ПМГУ                                                         Олександр Рябко
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому