Металургійні підприємства Запорізької області створили нові можливості для вирішення соціально-економічних питань - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Металургійні підприємства Запорізької області створили нові можливості для вирішення соціально-економічних питань

Новости обкома
9 червня 2021 р.

4 червня 2021 року  відбулася визначна подія  - підписання угоди про створення соціально-економічної ради між обласною радою  профспілки металургів і гірників України  та  Спілкою металургів Запорізької області. Головна мета: конструктивний діалог та результативніше вирішення   питань роботи підприємств гірничо-металургійного комплексу.

Голова Запорізької ради профспілки металургів і гірників Валерій Сєдов в ході зустрічі зазначив, що промислове виробництво — це соціальні гарантії, заробітна плата та охорона праці. Обласна організація профспілки, яку він очолює, працює задля того, щоб досягти найвищих показників у цих напрямках. І аби ця праця була ефективнішою, новоствореною Радою розширюється співпраця з найбільшими промисловими підприємствами міста, а сама Рада в перспективі буде розширена через долучення до неї всіх металургійних підприємств Запоріжжя.

Голова організації роботодавців підприємств металургійного комплексу «Союз металургів Запорізької області», заступник голови Запорізької обласної федерації роботодавців Сергій Койпиш вбачає в соціально-економічній Раді Союзу металургів та Ради профспілки розширення взаємодії у вирішення спільних питань, наприклад, щодо відпочинку, оздоровлення, підтримку ветеранського руху на ін.

Під час підписання Постанови про створення Ради Союзу Металургів Запорізької області та Запорізької обласної ради профспілки металургів та гірників України був присутній директор департаменту взаємодії з громадськими організаціями ТОВ «Метінвест Холдинг» Михайло Цуркан, який відзначив, що у подальшому підприємства Групи Метінвест Дніпропетровської та Донецької областей також створять подібні Ради, а Запоріжжя стало першим не випадково - запорізькі підприємства покращили свої колективні договори та стали найкращими у країні. Тобто, спільна робота дуже ефективна, і Рада – це спосіб вийти на новий рівень області, щоб окреслити нові грані співробітництва.

На зустрічі також були присутні представники профспілкових комітетів: Запоріжсталь, Запоріжвогнетрив, Запоріжкокс, та заступник голови Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Альона Гавриленко.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому