УСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

УСЕ НАЙКРАЩЕ – ДІТЯМ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
10 червня 2021 р.

До Дня захисту дітей працівники комбінату, активісти профспілкової організації ПрАТ «ЗЗРК» на чолі з головою комісії профкому по роботі з молоддю Дмитром Цибульським, зробили дітлахам Дніпрорудного прекрасний подарунок – ігровий майданчик.

29 травня новий дитячий острівець виріс буквально за кілька годин біля будинку № 33 по вул. Центральна. З самого ранку тут кипіла робота: активісти косили траву біля майданчика, встановлювали турніки, оновлювали баскетбольний майданчик (тут встановлено нові кільця). Спортивний інвентар був придбаний за кошти комбінату, а будівельний матеріал (цемент, пісок тощо) – за рахунок профспілкового комітету ПрАТ «ЗЗРК».

Тепер літнє дозвілля дітвори буде ще цікавішим, активнішим і яскравішим!

З ініціативи голови профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Андрія Крайнюка і членів профкому Олександра Яковенка та Віталія Носенка на шахті був організований збір коштів та речей для вихованців Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Колектив шахти «Експлуатаційна» вже не перший рік опікується цим закладом і по можливості намагається підтримати дітей. Відрадно, що і в цей раз гірники з радістю відгукнулися на запропоновану ініціативу і в лічені дні зібрали все те, що могло б порадувати діток і зробити їх трішки щасливішими: одяг, взуття, іграшки, солодощі і свіжі фрукти.

Незважаючи на негоду, 1 червня представники профкому шахти вирушили в Мирненський центр соціально-психологічної реабілітації дітей з дружнім візитом. Наразі там проходять реабілітацію близько 40 дітей, 15 з них мають інвалідність, семеро перебувають під опікою. Всі вони були дуже раді гостям і щиро раділи подарункам.

Від імені вихованців центру слова подяки на адресу трудового колективу шахти «Експлуатаційна» висловив директор закладу Петро Васильович Слободян. Він подякував гірникам за турботу і увагу до дітей, які потребують їх, як ніхто інший.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому