ТОЧНО В ЦІЛЬ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ТОЧНО В ЦІЛЬ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
10 червня 2021 р.

Після тривалої перерви в ХХII Спартакіаді трудящих ПрАТ «ЗЗРК», викликаної карантинними обмеженнями, 15 травня в спортивному залі ПК «Гірник» відбулися змагання з гри в дартс, які стали довгоочікуваною подією для працівників комбінату.

У спортивному протиборстві взяли участь 9 команд, які були розподілені по групах. У перший групі змагалися гравці шахт «Прохідницька» і «Експлуатаційна», у другій – спортсмени з цеху закладки, дільниці підготовки виробництва, управління, РМЦ, ЦКПР, ДСФ і служби охорони.

Турнір з дартсу відбувся поза заліком спартакіади – з метою підтримки бойового духу і азарту гірників. В цей день в спортивному залі вирували пристрасті. Учасники змагань захоплено цілилися в мішень, намагаючись потрапити в «десятку». У підсумку в першій групі з рахунком 61:60 перемогу здобула команда шахти «Прохідницька». Серед малих цехів призові місця розподілилися наступним чином: найбільш влучними виявилися спортсмени ДСФ, друге місце зайняла команда служби охорони, замкнули трійку переможців гравці з РМЦ.

Переможці та призери гри в дартс отримали кубки, медалі та пам'ятні призи від профспілкового комітету ПрАТ «ЗЗРК».
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому