Засідання круглого столу Центральної ради профспілки металургів і гірників України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Засідання круглого столу Центральної ради профспілки металургів і гірників України

Новости обкома
25 червня 2021 р.

Центральна рада профспілки металургів і гірників України 24 червня 2021 року провела засідання круглого столу на тему «Застосування тарифної, грейдової та інших систем оплати праці на підприємствах ГМК України в сучасних умовах».
 
Захід проходив в місті Запоріжжя в конференц-залі готелю «Інтурист».
 
Метою круглого столу було узагальнення практичного досвіду із застосування систем оплати праці на підприємствах ГМК України та вироблення позиції учасників круглого столу щодо бачення проблем, недоліків існуючих систем оплати праці, перспектив їх удосконалення на принципах колективно-договірного регулювання оплати праці.
 
В обговоренні прийняли участь більш сорока фахівців від Профспілки металургів і гірників України, Федерації профспілок України, Федерації металургів України, Міністерства економіки України,  органів виконавчої влади та  наукових установ.
 
Після підведення підсумків та обговорення рекомендацій і можливих спільних заходів з удосконалення політики оплати праці на підприємствах ГМК України, висловлених учасниками круглого столу, була прийнята резолюція.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому