ЦК МЄФМ: про наслідки пандеміїї, трудове життя та завдання профспілок - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ЦК МЄФМ: про наслідки пандеміїї, трудове життя та завдання профспілок

Новости ЦК ПМГУ
2 липня 2021 р.

30 червня 2021р. відбулось 51-е засідання Центрального комітету Міжнародної Євроазіатської Федерації Металістів, у якому взяв участь перший заступник голови ПМГУ В.Гавриленко. Захід проходив у форматі онлайн.

Відкрив засідання генеральний секретар МЄФМ Юсуф Зія Одабаш. З доповіддю виступив Президент МЄФМ Певрул Кавлак, який висвітлив тему наслідків пандемії, трудової діяльності у промисловій сфері різних країн, завдань та ролі профспілок щодо захисту трудових прав трудящих. Під час обговорення основного питання черги денної було надано слово представникам членських організацій. Про стан справ у трудових колективах підприємств ГМК України та роботу нашої Профспілки у цей складний час інформував В.Гавриленко, який також є членом ЦК МЄФМ.

Члени ЦК цього міжнародного об’єднання розглянули програму навчальних семінарів на 2021 рік та організаційні питання щодо підвищення ефективності міжнародної взаємодії профспілок. Відповідно до черги денної засідання були прийняті відповідні постанови ЦК МЄФМ.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому