III ФОРУМ «ЗЗРК – ТЕРИТОРІЯ МОЛОДІ»: ПОСМІШКИ, ДРАЙВ І НОВІ ВІДКРИТТЯ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

III ФОРУМ «ЗЗРК – ТЕРИТОРІЯ МОЛОДІ»: ПОСМІШКИ, ДРАЙВ І НОВІ ВІДКРИТТЯ

Новости ЧАО "ЗЖРК"
5 липня 2021 р.

26–28 червня на затишній базі «Рибальський хутір» в с. Дніпряни Херсонської області відбувся III форум «ЗЗРК – територія молоді». Символічно, що він збігся зі святкуванням Дня молоді в Україні. Його учасниками стали 48 молодих працівників ПрАТ «ЗЗРК», членів Профспілки металургів і гірників України.

У перший день, після довгої дороги і смачного обіду, ми зустрілися з відомим бізнес-тренером, директором консалтингової компанії «Нова персона» Інною Новицькою, яка виступила з лекцією на тему «Лідерство та основні компетенції профспілкового лідера».

Всі учасники форуму поділилися на команди («220 вольт», «Нова хвиля», «Підступні новатори», «Крейзі фіш», «Смайли», «Без поняття»), їх активна робота тривала до вечері. Увечері молодь знову зустрілася на конкурсі «Танцювальний батл», де команди показали свої таланти і майстерність і активно відпочивали. Ну а після конкурсу всіх чекала дискотека...

День 2. Зарядка, на якій були присутні всі, розбудила і підбадьорила молодь. Після сніданку всіх чекала лекція від головного спеціаліста апарату Центральної ради ПМГУ Романа Тарасенко, в ході якої він розповів про структуру профспілки в цілому, пояснив базові поняття та відповів на всі питання. Молодіжний профактив із задоволенням слухав лектора.

Після обіду учасники форуму могли зайнятися спортом (зіграти в волейбол, дартс), порибалити і підготуватися до гри в КВН на тему «Фантастичні королівства». Капітани випадковим чином визначилися з тематикою для кожної з команд: королівство СМІХУ; королівство ДИТИНСТВА; королівство КАЗКИ; королівство ВІРУСІВ; королівство МУЗИКИ; королівство АВАТАРІЯ.

Учасники команд готувалися серйозно, підібрали навіть відповідну атрибутику. Розминка налаштувала всіх на веселий лад. А тематичне домашнє завдання додало позитиву. Сказати, що було весело, – нічого не сказати! У багатьох глядачів текли сльози від сміху, а журі довго не могло визначитися з балами.

День 3. Зарядка, сніданок та... інтелектуальний конкурс – брейн-ринг.

Результати всіх конкурсів йшли в загальний залік кожної з команд. Настав час визначити переможця. Їм стала команда «Нова хвиля».

Всім учасникам на пам'ять про участь у форумі були вручені статуетки, а команді-переможцю – цінні призи. Але головний результат – море позитиву, посмішок і відкриття в собі нових творчих здібностей.

Молодіжний форум відбувся! Молоді працівники вдячні профспілковому комітету ПрАТ «ЗЗРК» за підтримку цього чудового заходу і сподіваються на продовження цієї прекрасної традиції в наступному році. Члени профспілкового комітету, в свою чергу, відзначили для себе нових активістів і талановитих молодих людей, яких розраховують активно залучати до профспілкової роботи.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому