РОЗІГРАНО ФУТБОЛЬНИЙ КУБОК ШАХТИ «ЕКСПЛУАТАЦІЙНА» - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

РОЗІГРАНО ФУТБОЛЬНИЙ КУБОК ШАХТИ «ЕКСПЛУАТАЦІЙНА»

Новости ЧАО "ЗЖРК"
5 липня 2021 р.

28 червня на стадіоні «Гірник» відбувся традиційний турнір з міні-футболу на Кубок шахти «Експлуатаційна», присвячений Дню Конституції. Організатором цього популярного спортивного заходу, що вже полюбилося багатьом уболівальникам, виступив профспілковий комітет шахти.

Щорічно, вже протягом дев'яти сезонів, любителі футболу, які працюють на різних дільницях шахти, змагаються за звання команди-чемпіона і головну нагороду турніру – Кубок шахти «Експлуатаційна». У нинішньому сезоні на футбольному полі зустрілися 9 команд, у складі яких виступили співробітники підземних дільниць № 4, 5, 6, 7, 9 і 14, а також команди дільниць внутрішньошахтного транспорту, дробильно-дозаторного комплексу та централізованої доставки.

Спочатку команди-учасники були розподілені по групах, змагання в яких проходили в три тури. Протягом декількох годин захоплююча гра з яскравими моментами атак, блискавичними передачами м'яча і влучними голами супроводжувалася захопленими криками вболівальників.

У вирішальному матчі зустрілися футболісти дільниці ВШТ і володарі Кубка-2020 – команда дільниці «Дробильно-дозаторний комплекс». Фіналісти подарували глядачам справжній, безкомпромісний футбол. У підсумку, проявивши характер і волю до перемоги, перше місце в турнірі і Кубок шахти завоювала команда дільниці внутрішньошахтного транспорту. Далі призові місця розподілилися наступним чином: почесне друге місце зайняла футбольна команда дільниці ДДК, бронза дісталася футболістам видобувної дільниці № 5.

По завершенні видовищного спортивного заходу організаторами були визначені кращі гравці в різних номінаціях. Кращим воротарем турніру визнаний дорожньо-колійний робітник дільниці ВШТ Сергій Карпенко, а кращим захисником – гірничий майстер дільниці № 5 Ігор Ясинський. Володарем почесної номінації «Кращий нападник турніру» став Петро Нагаєць, електрослюсар дільниці № 5, який в черговий раз продемонстрував відмінні фізичні дані, футбольну майстерність і досвід. Відзначився яскравими забитими м'ячами і гольовими передачами Іван Приходько, машиніст електровоза дільниці ВШТ, який став найкращим бомбардиром турніру.

Кожен футбольний матч – це яскрава подія не тільки для команд-учасниць, а й для вболівальників, які щиро та емоційно переживають за своїх фаворитів. Цьогоріч приз глядацьких симпатій за допомогою гучних оплесків був відданий гірничому майстру дільниці № 5 Віктору Кириченко.

– Свято спорту вдалося на славу! Воно залишило масу приємних вражень як гравцям, так і вболівальникам, а також стало додатковим приводом для згуртування численного колективу шахти, – вважає голова профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Андрій Крайнюк, який з великим задоволенням вручив Кубок переможцям, а медалі і заохочувальні призи всім призерам змагання.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому