День бухгалтера України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

День бухгалтера України

Новости обкома
13 липня 2021 р.

Дата свята вибрана не випадково - в цей день у 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». До 2004 року свято відзначалось федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно, що дозволило підняти престиж професії, змусило представників державної влади по-новому поглянути на фахівців, усвідомити, що бухгалтерською облік - це не тільки податкова звітність, але і основа для прийняття управлінських рішень. В результаті, Указом Президента України № 662/2004 від 18.06.2004 16 липня було офіційно оголошено Днем бухгалтера.

На щотижневій оперативній нараді Запорізької обласної організації ПМГУ яка відбулася 13 липня 2021 року привітали бухгалтерів первинних профспілкових організацій ГМК Запорізької області з професійним святом і вручили почесні грамоти до Дня металурга та гірника.

Голова обласної організації ПМГУ Сєдов В.М. побажав жінкам-бухгалтерам плідної роботи на своїй професійній "ниві", а також щоб сходився не тільки бухгалтерський баланс, а й баланс життєвий.

Здоров'я, особистого щастя і любові Вам, прекрасні жінки!
 
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому