День металурга і гірника: урочисті збори профактиву ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

День металурга і гірника: урочисті збори профактиву ПМГУ

Новости ЦК ПМГУ
14 липня 2021 р.

13 липня на базі мальовничого комплексу відпочинку «Ostrov River Club» на Самарі (Дніпропетровська область) відбувся урочистий захід, присвячений Дню металурга і гірника – 2021. Центральна рада ПМГУ подбала про те, щоб його учасниками стали представники профактиву ГМК України, які протягом минулого року досягли високих результатів у виробничій діяльності та профспілковій роботі.

Привітали активістів із професійним святом голова ПМГУ О.Рябко, його перший заступник В.Гавриленко та заступник Б.Оверковський, голови територіальних та первинних організацій Профспілки, в тому числі голова Запорізької обласної організації ПМГУ – Сєдов В.М.
 
Профлідери знайшли для металургів і гірників багато теплих слів – подякували їм за сумлінну працю, побажали здоров'я, щастя, добробуту, подальших успіхів на життєвому шляху і відзначили їх високими винагородами: Грамотами та Знаками ЦР «За активну роботу в ПМГУ», «Ветеран ПМГУ» та «Молодий лідер ПМГУ».
Від Запорізької обласної організації ПМГУ були відзначені високими нагородами наступні профлідери.

Святковий настрій всім присутнім подарували запрошені артисти. Погода була досить спекотною, однак це не завадило святкуванню. Окрім приємних вражень від офіційної частини заходу, учасники отримали можливість подихати свіжим повітрям, відпочити на природі, відволіктися від трудових буднів, поспілкуватись зі своїми колегами з різних міст країни, заряджаючись силами та наснагою для нових досягнень у новому гірничо-металургійному році.


© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому