В СУБОТУ НЕ НА РОБОТУ, А НА СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

В СУБОТУ НЕ НА РОБОТУ, А НА СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
3 серпня 2021 р.

Відомо, що заняття спортом – один з найбільш доступних і простих способів зміцнити своє здоров'я, продовжити життя і насичити його новими подіями і позитивними емоціями.

Цього принципу завжди дотримуються працівники ЗЗРК, а також профспілковий комітет комбінату, який всіляко заохочує і популяризує різні види спорту.

Так, 17 липня до Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості профспілковий комітет первинної організації ПМГУ на ЗЗРК провів змагання відразу з 9 видів спорту, які змогли максимально охопити всі таланти та уподобання не тільки працівників комбінату і ветеранів, а й усіх активних спортсменів міста та прилеглих населених пунктів.

На футбольному полі санаторію-профілакторію «Гірник» відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь 5 команд. Хоча змагання й відбувалися у вкрай дружній атмосфері, але все ж відчувалося загострення пристрастей. У підсумку після кількох проведених матчів кращою стала команда «Вимпел» (капітан команди Андрій Данилов), друге місце завоювала команда «Дроворуби» (капітан команди Євген Чупета), а третє місце дісталося ФК «Тополине» (капітан Євген Шепель).

На тенісному корті в санаторії-профілакторії проходили азартні змагання з великого тенісу, кращими в яких стали механік дільниці № 5 шахти «Експлуатаційна» Владислав Дзвонок і електрогазозварник РМЦ Андрій Данилов.

На цій же локації відбулися ще два змагання – з дартсу і з підтягування на перекладині. У дартсі кращими стали машиніст електровозу дільниці ВШТ Віталій Недялков, днепрорудненці Євген Шабанов та В’ячеслав Іванісов.

На турніку справжню силу і волю до перемоги продемонстрували Олександр Фомін, який підтягнувся 36 разів, Євген Стуконог (він підтягнувся 35 разів) і Олександр Маковеєв з результатом 23 рази.

Не менш видовищною виявилася гра в настільний теніс, яка проходила в ПК «Гірник». Всього в цей день в тенісному турнірі взяли участь 18 спортсменів, а кращими серед них виявилися Дмитро Абросімов, енергодаровець Олег Рибаков і Олег Латипов.

На міському пляжі за традицією відбулися змагання з пляжного волейболу серед жіночих і чоловічих команд. У жіночій грі турнірну таблицю очолила команда «Чайка», на один щабель нижче виявилася команда «Схід», а замкнула трійку призерів команда «Кеш». У чоловічому турнірі кращою стала команда з Енергодара, срібло завоювала команда смт Михайлівка, а бронза дісталася Дніпрорудненській команді «Черепашки».

У спортивному клубі «ProfFit» відбувалася інтелектуальна боротьба – шашкісти і шахісти показували свою майстерність на чорно-білих полях. Серед шахістів в цей день на висоті був Володимир Політанський, друге місце завоювала Марія Денисенко, а третє місце дісталося гостю з Михайлівки Івану Хараману. Серед шашкістів кращим став гість з Пришиба Олександр Лукашенко, друге місце впевнено виборов Олексій Шатравка (ЦКПР), а замкнув трійку лідерів Володимир Нікітін (служба охорони).

Така командна екстремальна гра, як пейнтбол, завжди користується великою популярністю, і серед дніпрорудненців в тому числі. У цей день кращими стали збірна ЦКПР, яка виборола перше місце, збірна команда шахти «Прохідницька» (друге місце), а на третій сходинці п'єдесталу опинилася команда дільниці № 8 шахти «Експлуатаційна».

Суботній день видався воістину цікавим, різноплановим і максимально спортивним! Всі переможці отримали призи від профспілкового комітету комбінату, а також масу незабутніх вражень, що набагато цінніше.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому