Миколаївський глиноземний завод: сподівання на закон та справедливість - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Миколаївський глиноземний завод: сподівання на закон та справедливість

Новости ЦК ПМГУ
22 сентря 2021 г.

21 вересня в Миколаєві біля апеляційного суду зібралось декілька сотень представників Миколаївського глиноземного заводу. Адже саме там проходило друге засідання щодо оскарження рішення Заводського районного суду м. Миколаєва про стягнення з МГЗ 9,2 млрд грн на користь громадської організації «Стоп шлам» за нібито екологічні порушення. При цьому в якості доказу використовується психологічна експертиза про завдану «моральну шкоду» 1279 членам цієї організації. Представники глиноземного заводу наполягають на необґрунтованості висновку експерта, яким керувався суд першої інстанції.

Біля будівлі суду зібрались представники Миколаївського глиноземного заводу та представники територіальних організацій ПМГУ на підтримку наших профспілчан.

На засіданні апеляційного суду вивчають декілька томів справи щодо екобезпеки підприємства.

Оскільки представники МГЗ надали нові докази вже в апеляційній справі, захист «Стоп Шлам» подав клопотання про визначення чіткого регламенту процесу з'ясування обставин справи та перевірки доказів. У судовому засіданні оголошена перерва до 9:30 12 жовтня.


© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому