БОЖКО ГАЛИНА АНАТОЛІЇВНА 15.11.1953-03.11.2021 - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

БОЖКО ГАЛИНА АНАТОЛІЇВНА 15.11.1953-03.11.2021

ЗМК
03.11.2021 на 67 році життя пішла у вічність викладач коледжу Божко Галина Анатоліївна. Від імені Запорізької обласної організації профспілки металургів і гірників України висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, колегам та студентам Галини Анатоліївни.

 
47 років свого життя Галина Анатоліївна присвятила рідному коледжу, адже була не тільки співробітником, а також його випускницею 1977 року випуску за спеціальністю «Аналітична хімія».

 
Як заступник директора з навчальної роботи - здійснювала постійний контроль за якістю освітнього процесу, допомагала і словом і ділом молодим викладачам. В управлінській діяльності чітко розділяла пріоритети щодо організації перспективної та поточної роботи всіх підрозділів коледжу. Швидко приймала рішення, вміла переконувати та знаходити спільну мову як з колегами, так і з студентами. Як досвідчений викладач - об’єктивно оцінювала навчальні досягнення студентів, займалася самоосвітою, постійно підвищувала свій професійний рівень. Первинна профспілкова організація ПМГУ «Запорізького металургійного технікуму» неодноразово обирала її заступником голови та головою профспілкового комітету.

 
Нехай добрий, світлий спомин про Галину Анатоліївну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. У нашій пам’яті вона назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником і професіоналом своєї справи!
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому