У фокусі уваги – охорона праці та майбутня звітна кампанія - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

У фокусі уваги – охорона праці та майбутня звітна кампанія

Новости ЦК ПМГУ
17 грудня 2021 р.

15 грудня в Дніпрі, у Будинку профспілок, пройшов черговий, IV, пленум Дніпропетровської обласної організації ПМГУ. Його делегатами стали 65 профлідерів – представників первинних організацій ПМГУ підприємств ГМК регіону. Серед запрошених гостей був перший заступник голови ПМГУ В.Гавриленко. Також в роботі пленуму взяли участь фахівці апарату ПМГУ – начальник відділу організаційної та профспілкової роботи О.Горбулін та провідний фахівець з діяльності профспілок Р.Тарасенко.

На порядку денному стояла низка актуальних тем. Зокрема, стан охорони праці на підприємствах і в організаціях гірничо-металургійного комплексу в Дніпропетровській області; плани щодо проведення звітної кампанії в ПМГУ; вибори голови обласної організації та зміни в складі виборних органів Профспілки.
Делегатам вдалося обговорити та ухвалити відповідні рішення по всіх питаннях порядку денного; їх було зафіксовано у відповідних підсумкових документах. За результатами виборів головою Дніпропетровської обласної організації ПМГУ став А.Чайка.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому