Інформація про проведення V пленуму Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про проведення V пленуму Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України

Новости обкома
17 грудня 2021 р.

16 грудня ц.р. у малій залі Запорізької обласної ради профспілок пройшов V пленум Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України.
Окрім членів обласної ради ПМГУ, у роботі Пленуму взяли участь члени контрольно-ревізійної комісії обласної організації ПМГУ, працівники апарату обласної ради ПМГУ, перший заступник голови Профспілки металургів і гірників України – Гавриленко Валерій Миколайович, голова Запорізької обласної ради профспілок – Каплій Віталій Миколайович.
 


Перед початком Пленуму було, надано слово виконуючій обов’язки начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області Дудник Ірині Євгенівні. Вона вручила Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Запорізької обласної організації ПМГУ.
На пленумі були розглянуті наступні питання:
1. Про проведення звітної кампанії у Запорізькій обласній організації Профспілки металургів і гірників України.
2. Про план основних заходів Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України на 2022 рік.
3. Про підсумки навчання профспілкового активу та профспілкових працівників Запорізької обласної організації ПМГУ у 2021 році та план навчання на 2022 рік.
4. Про виконання кошторису за доходами та видатками профспілкового бюджету Запорізької обласної ради ПМГУ за 11 місяців 2021 року та про затвердження кошторису доходів та видатків Запорізької обласної ради ПМГУ на 2022 рік.
5. Різне.
З доповіддю  по першому питанню виступив Сєдов Валерій Миколайович голова Запорізької обласної організації ПМГУ.
 
Після доповіді було надане слово першому заступнику голови Профспілки металургів і гірників України - ГАВРИЛЕНКО Валерію Миколайовичу  та голові Запорізької обласної ради профспілок КАПЛІЮ Віталію Миколайовичу.

По другому питанню порядку денного  з інформацією виступив Юрій Валерійович Шапчіц «Про план основних заходів Запорізької обласної ради Профспілки металургів та гірників України на 2022 рік».
Заступник голови Запорізької обласної організації ПМГУ Юрій Валерійович Шапчіц доповів по третьому питанню порядку денного «Про підсумки навчання профспілкового активу та профспілкових працівників Запорізької обласної організації ПМГУ у 2021 році та план навчання на 2022 рік»
Четвертим питанням порядку денного було розглянуто «Про виконання кошторису за доходами та видатками профспілкового бюджету Запорізької обласної ради ПМГУ за 11 місяців 2021 року та про затвердження кошторису доходів та видатків Запорізької обласної ради ПМГУ на 2022 рік». З доповіддю виступила головний бухгалтер Запорізької обласної ради ПМГУ Кучеренко Тетяна Петрівна.
Перед завершенням Пленуму були вручені нагороди за кращий колективний договір, за організацію дитячого оздоровлення, а також переможцям ХХ робочої спартакіади металургів і гірників Запорізької області.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому