Дітям співробітників запорізького підприємства передали новорічні подарунки - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Дітям співробітників запорізького підприємства передали новорічні подарунки

Публикации в СМИ
20 грудня 2021 р.

Традиційно до новорічних свят діти співробітників «Запоріжсталі» отримують подарунки. І цей рік не став винятком. По цехам вже почали розвозити пакунки з подарунками і роздавати їх працівникам. Після робочої зміни металурги понесуть яскраві подарункові коробочки своїм дітям. Цього року, окрім солодощів, в новорічні пакунки поклали ще й набори для творчості.
Подарунки до Нового року отримають всі працівники підприємства, у яких є діти віком до 16 років. А таких співробітників на «Запоріжсталі» дуже багато. Наприклад, у цеху холодної прокатки подарунки для дітей отримають приблизно 400 працівників.
— Традиційно комбінат «Запоріжсталь» для дітей всіх працівників вручає новорічні солодкі подарунки. Сьогодні лише для одного цеху холодної прокатки ми отримали 594 подарунки. Їх отримають діти наших співробітників, яким ще не виповнилося 16 років, — розповів голова профспілкового комітету цеху холодної прокатки ПАТ «Запоріжсталь» Сергій Безуменко.
Як розповідають працівники «Запоріжсталі», новорічні подарунки — це завжди приємний сюрприз для їхніх дітей. Кожного року малеча чекає їх з нетерпінням.
— Я працюю на «Запоріжсталі» вже 13 років. Перед кожним Новим роком я отримую від підприємства подарунки для моїх двох донечок. Це і солодощі, і набори для творчості, і навіть гаджети для старшої дитини. Кожного разу, коли я приношу з роботи ці подарунки, діти дуже радіють цьому приємному сюрпризу. Для них завжди цікаво, що всередині цих яскравих святкових коробочок, — зазначив вальцювальник цеху холодної прокатки ПАТ «Запоріжсталь» Дмитро Коломієць.
Раніше окрім солодких подарунків діти співробітників «Запоріжсталі» отримували квитки на новорічну виставу. Але вже другий рік поспіль через пандемію коронавірусу підприємство не проводить масових заходів та святкувань ні для дітей, ні для їхніх батьків.
Проте новорічні традиції, які раніше запровадили в різних цехах, існують і до сьогодні. Є вона і в робітників цеху холодної прокатки.
— Близько 5 років тому в нашому цеху заснували справжню новорічну традицію. Щороку діти працівників своїми руками роблять іграшки на новорічну ялинку, яку ми встановлюємо в цеху. За старання дітей начальник цеху вручає їм подарунки. А іграшки дітей кожного року прикрашають нашу ялинку. Продовжиться ця традиція і цього року, — зазначив Сергій Безуменко.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому