Переможці конкурсу «Профспілка - очима молоді» - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Переможці конкурсу «Профспілка - очима молоді»

ЗМК
21 грудня 2021 р.

Переможці конкурсу «Профспілка - очима молоді»

Напередодні новорічних свят, 17 грудня,  до ВСП «Запорізький металургійний фаховий коледж ЗНУ» завітав завідуючий відділом організаційної, внутрішньопрофспілкової роботи і гласності Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України (ПМГУ) -  Величко Олександр Миколайович з метою оголошення підсумків проведення конкурсу відеороликів серед студентської молоді «Профспілка - очима молоді».

 
  Особливо приємним став той факт, що всі призові місця в даному конкурсі посіли студенти ВСП «Запорізького металургійного фахового коледжу». Переможцями конкурсу «Профспілка - очима молоді» стали наступні студенти коледжу:
  1 місце – Євтушенко Демид, група  М(ВСФ)-18 – грошова винагорода у сумі 2000 грн;
 2 місце – Харченко Андрій, група Е-21 – грошова винагорода у сумі 1500 грн;
  
3 місце – Чепіга Даніл, група Е-21 – грошова винагорода у сумі 1000 грн.

Всіх переможців урочисто привітали, вони були нагороджені за участь у конкурсі почесними дипломами Профспілки металургів і гірників України та отримали грошову  винагороду. Студентів також привітали з наступаючими новорічними святами, побажали успіхів у навчанні, творчого натхнення та подальших перемог.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому