ЗЗРК ЗАПАЛИВ СВЯТКОВІ ВОГНІ НА ЯЛИНЦІ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ЗЗРК ЗАПАЛИВ СВЯТКОВІ ВОГНІ НА ЯЛИНЦІ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
5 cічня 2022 р.

Грудневі дні наповнені запахом мандаринів та мерехтінням ялинкових гірлянд, цікавими подіями та передноворічними дивами.

17 грудня, напередодні улюбленого свята дітлахів Дня святого Миколая, за доброю традицією ПрАТ «ЗЗРК» організував урочисте відкриття новорічного містечка з ялинкою та яскравими фотозонами.

Незважаючи на примхи погоди, на вул. Набережній, де вже другий рік дислокується розкішна красуня-ялинка, було дуже багатолюдно: діти та їхні батьки не могли пропустити улюблене свято. На заході були присутні і почесні гості – фінансовий директор ПрАТ «ЗЗРК» Альберт Косеґи, директор з персоналу Артем Філін, голова профспілкового комітету Микола Пастушенко та міський голова Євген Матвєєв, які привітали присутніх з майбутніми святами та побажали дітям якомога довше вірити в чудеса.

Звичайно, неможливо уявити відкриття ялинки без головних персонажів свята – Діда Мороза та Снігуроньки. Вони не лише разом із дітьми запалили вогні на ялинці, а й водили хороводи, а також із задоволенням фотографувалися з усіма охочими, тим паче що працівники комбінату встановили для цього цікаві фотозони. Звичайно ж, захід не обійшовся без подарунків, адже солодощі завжди викликають у дітей непідробне захоплення! Що ж, ПрАТ «ЗЗРК» вміє приємно дивувати та створювати справжнє свято!
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому