Запорізькому залізорудному комбінату – 52 роки! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Запорізькому залізорудному комбінату – 52 роки!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
Центральна рада та Запорізька обласна організація Профспілки металургів і гірників України щиро вітає всіх працівників та ветеранів славетного підприємства зі святом!

За минулі десятиліття кілька поколінь дніпрорудненців міцно зв’язали своє життя з життям комбінату і зробили значний внесок у розвиток вітчизняного гірничо-металургійного комплексу та економіки нашої держави загалом.

Трудовий колектив ЗЗРК завжди готовий до нових викликів стрімкого життя. Постійне освоєння нових технологій, впровадження сучасного обладнання, застосування інновацій у природоохоронній сфері дозволяє запорізьким гірникам впевнено дивитися вперед і бути впевненими в тому, що їхня продукція - найбагатша залізом руда у всій Європі - традиційно матиме попит в Україні та за її межами.

Втішно, що у складні часи сьогодення адміністрація ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» на чолі з Головою Правління - Генеральним директором Дмитром Колєсніковим та первинна організація ПМГУ під головуванням Миколи Пастушенка зберегли ефективні партнерські відносини та дієвий соціальний діалог.

Немає сумнівів, що у вашого комбінату попереду велике та цікаве життя, повне нових досягнень та важливих подій.
У день 52-річчя ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» бажаю всім вам, дорогі друзі, миру, здоров'я, щастя, добробуту, мудрості, витримки та сил для продовження славної історії вашого підприємства!

З повагою,
Голова Профспілки
металургів і гірників України                                                                                                                            Олександр Рябко
Голова Запорізької обласної
організації ПМГУ                                                                                                                                                  Валерій Сєдов
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому