У ПРАЦІ ТА СПОРТІ – ЗАВЖДИ НА ВИСОТІ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

У ПРАЦІ ТА СПОРТІ – ЗАВЖДИ НА ВИСОТІ

Новости ЧАО "ЗЖРК"
1 лютого 2022 р.

28 січня стартувала XXIII Спартакіада працівників ПрАТ «ЗЗРК».

Її урочисте відкриття відбулося у спортзалі ПК «Гірник». Зі словами привітання до спортсменів комбінату звернулися Голова Правління – Генеральний директор Дмитро Колєсніков, голова профкому Микола Пастушенко, заступник голови Центральної ради ПМГУ Валерій Гавриленко, голова Запорізької обласної ради ПМГУ Валерій Сєдов, голова ФСТ «Україна» Ганна Максименко, голова спортивного клубу «Металлург» (Запоріжсталь) Володимир Ямщиков та Дніпрорудненський міський голова Євген Матвєєв. Почесні гості привітали учасників спартакіади з початком змагань та побажали чесної спортивної боротьби та перемог.

Після офіційного відкриття на спортмайданчик вийшли волейболісти. Традиційно всі команди були поділені на дві групи. У першій виступили збірні шахт «Експлуатаційна» та «Прохідницька», у другій – команди малих цехів.

Волейболісти-гірники вкотре підтвердили, що у праці та спорті вони завжди на висоті. Гра між командами двох шахт пройшла видовищно, динамічно та емоційно. Точні подачі, потужні удари, блоки та блискавичні атаки біля сітки… Словом, уболівальникам ніколи не було нудьгувати, а суддівська колегія на чолі з Валерієм Філіп'євим постійно перебувала у напрузі. На цей раз перемогла збірна шахти «Експлуатаційна», у волейболістів «Прохідницької» – друге місце.

Серед команд малих цехів найкращою виявилася збірна ремонтно-механічного цеху. Достойну конкуренцію їй склали волейболісти залізничного цеху – ця команда має великий потенціал. Третє місце у запеклій боротьбі зі збірною ЦКПР виборола команда управління.

До слова, підтримати команди цехів прийшли їхні керівники, а директор з персоналу Артем Філін вирішив виступити не як уболівальник, а в ролі гравця команди управління.

Далі місця у турнірній таблиці розподілилися так: на п'ятому місці – цех закладки; на 6-му – АТЦ; на 7-му – служба охорони; на 8-му – дробильно-сортувальна фабрика.

Переможці та призери змагань були відзначені кубками, медалями та пам'ятними подарунками від організатора спартакіади – профспілкового комітету ЗЗРК.

Наступним етапом спартакіади будуть змагання з міні-футболу. Чекаємо на продовження спортивних баталій!

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому