Підтримка друзів надихає до боротьби - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Підтримка друзів надихає до боротьби

Новости ЦК ПМГУ
28 березня 2022 р.

Сьогодні, у найстрашніші часи воєнної навали російських окупантів, Україна стала для всього світу взірцем мужньої боротьби за незалежність і демократію. Вже протягом місяця наші сміливі воїни дають гідну відсіч підступному та жорстокому ворогу, в містах та селищах українці роблять все можливе, щоб наблизити день нашої Перемоги.

Разом з усім народом Профспілки України сумлінно працюють, щоб забезпечити гідну підтримку людям, які опинилися у скрутному становищі, були змушені, рятуючи дітей, покинути свої оселі. Високою ціною ми одстоюємо своє право на щасливе життя у рідній країні!

З усіх куточків світу, від профспілок європейських країн, громадських організацій на адресу ФПУ та Профспілки металургів і гірників надходять листи солідарної підтримки боротьби українського народу з російським ворогом. Ми отримали листи від профспілок Швейцарії, французької профспілки металістів FO METAUX, Міжнародної спілки працівників автомобільного, аерокосмічного та агросектору (США) та ін.

У такий важкий час нам дуже важливо знати, що нас підтримують підтримку справжніх друзів зі всього світу. Саме відчуття дружнього співчування та профспілкової солідарності підтримує нас та надихає до боротьби та перемоги.

Листи підтримки

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому