Інформація про нараду Запорізької обласної організації ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про нараду Запорізької обласної організації ПМГУ

Новости обкома
13 квітня 2022 р.

12 квітня було проведено відео нараду Запорізької обласної організації ПМГУ із головами первинних організацій.

Голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович поінформував про попередню нараду ЦР ПМГУ, про роботу гуманітарного штабу та роботу санаторіїв, які перебувають у західній Україні для прийому біженців, також поінформував про ситуацію у гірничо-металургійному комплексі.

 
Виступили з інформацією:
-  Головний правовий інспектор праці Щербак Віктор Павлович поінформував про трудові відносини за умов дії нового закону № 2136, який регулює трудові відносини.
-  Заввідділом соціально-економічної роботи та трудових відносин Писарєв Петро Володимирович поінформував про підхід до збору інформації із заробітної плати та про запуск Мінекономікою чат бот телеграма який дає докладні систематизовані роз'яснення з організацією трудових відносин під час війни.
-  Головний технічний інспектор  Скроходов Ігор Олегович проінформував про нещасні випадки та профзахворювання.
-  Головний бухгалтер Кучеренко Тетяна Петрівна дала роз'яснення згідно з постановою центральної ради ПМГУ щодо надання матеріальної допомоги та виплат у воєнний час.

Обговорювали ситуацію, яка сьогодні склалася на різних підприємствах нашої галузі, слово було надано головам первинних організацій ПМГУ Пастушенко М.М., Анісімову Л.О., Кочову Г.В., Аскольдову І.Ю., Логуновій О.С., Коростильову І.О. та заступникам голів ПО ПМГУ Павловському Є.А., Анедченко Г.Д.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому