ПРЕЗИДІЯ ФПУ. ВІДПОВІДАТИ ВИКЛИКАМ ЧАСУ ТА ОЧІКУВАННЯМ СПІЛЧАН - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ПРЕЗИДІЯ ФПУ. ВІДПОВІДАТИ ВИКЛИКАМ ЧАСУ ТА ОЧІКУВАННЯМ СПІЛЧАН

Новости ФПУ
29 червня 2022р.

27 червня напередодні проведення Ради Федерації профспілок України Президія ФПУ обговорила питання проекту порядку денного Ради, які будуть запропоновані для розгляду під час її засідання. Вів засідання голова ФПУ Григорій Осовий

Основним питанням, яке виноситься на розгляд Ради ФПУ і обговорювалось під час засідання Президії ФПУ «Про виклики і завдання ФПУ, її членських організацій щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників в умовах воєнного стану в Україні». Доповідав заст. голови ФПУ Олександр Шубін. Члени Президії ознайомившись з інформацією з цього питання і обмінявшись думками, одноголосно підтримали винесені на їх розгляд проекти документів.


Важливоюбула дискусія щодо іншого питання порядку денного Ради ФПУ «Про затвердження звіту про виконання бюджету Федерації профспілок України за 2021 рік та бюджету ФПУ на 2022 рік», яку провів голова Федерації. За пропозицією членів Президії ФПУ, це питання було розділено на два окремих. Опрацьовано алгоритм дій щодо наповнення бюджету ФПУ з урахуванням викликів воєнного стану.

Члени Президії ознайомилися з інформаціями про сучасний стан членських організацій ФПУ тапро зведенні статистичні дані членських організацій ФПУ на 2021 рік. Підтримали проект порядку денного і регламент проведення засідання Ради ФПУ. З цього питання доповідав заст.. голови ФПУ Євген Драпятий.


Члени Президії більшістю голосів підтримали кандидатуру Лукі Вісентіні на посаду Генерального секретаря Міжнародної конфедерації профспілок та обговорили склад делегації ФПУ на 5-й Всесвітній конгрес МКП.

Президія надала членство ФПУ Всеукраїнській профспілці спортсменів, працівників сфер фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.
Зактуальних питань майнового комплексу ФПУ виступив заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко.

Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови ФПУ Євген Драпятий та Олександр Шубін  проінформували членів Президії про свою участь у міжнародних заходах, які проходилиостаннім часом.


© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому