ВСТУПНА КАМПАНІЯ-2022 СТАРТУВАЛА - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ВСТУПНА КАМПАНІЯ-2022 СТАРТУВАЛА

ЗМК
8 липня 2022 р.

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Цей вибір має значення як для самої людини, так і для суспільства, адже обрана професія – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.

З 30 червня 2022 стартувала Вступна кампанія-2022 і розпочала роботу Відбіркова комісія коледжу, яку очолює відповідальний секретар Подкопаєва Л.А. У роботі Відбіркової комісії  беруть участь викладачі коледжу, які із задоволенням готові розповісти абітурієнтам та їхнім батькам про професії нашого закладу освіти, навчання, про практику та  майбутнє працевлаштування.

Члени Відбіркової комісії роздають абітурієнтам  агітаційний та рекламний матеріал, що розрахований на учнівську молодь та їх батьків, в якому є коротка інформація про професії,  які документи необхідні для вступу, де знаходиться Відбіркова комісія та часи її роботи.

Отже, вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше – перед собою. І тут найважливіше – не схибити!

ВСП «Запорізький металургійний фаховий коледж  Запорізького національного університету» чекає на  своїх абітурієнтів!

Нагадуємо, що прийом заяв триває:
    -  на базі 9 класів на бюджет с 30 червня по 13 липня
    -  на базі 11 класів на бюджет без ЗНО з 14 липня по 05 серпня
    -  з сертифікатами ЗНО з 14 липня по 31 серпня

ВСП ЗМФК ЗНУ – твій найкращий вибір!!!

  
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому