Первинна організація ПМГУ «Запоріжсталь»: День металурга та гірника в умовах війни - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Первинна організація ПМГУ «Запоріжсталь»: День металурга та гірника в умовах війни

Новости ПАО "Запорожсталь"
13 липня 2022 р.

В профспілковому комітеті пройшла зустріч з нагоди професійного свята - Дня робітників металургійної і гірничодобувної промисловості України. Про це на сторінці бюлетеня профкому в ФБ розповів Г.Гончаров.

Профспілковий актив хвилиною мовчання вшанував пам'ять металургів, що загинули, захищаючи Україну. Вічна слава героям!

Профспілковий актив привітали голова обласної ради Профспілки металургів та гірників України Валерій Сєдов та голова первинної організації ПМГУ «Запоріжсталь» Леонід Анісімов. Вони вручили грамоти та відзнаки за трудові звершення та профспілкову діяльність.

«Цьогоріч ми зустрічаємо своє професійне свято в надзвичайно важких умовах війни, - сказав Леонід Анісімов. - Ми, бійці трудового фронту, повинні високопродуктивно працювати, щоб допомагати хлопцям, що боронять свободу України в лавах ЗСУ та тероборони.

Валерій Сєдов побажав всім запоріжсталівцям Перемоги, стабільної роботи та впевненості в майбутньому, миру та злагоди.

Профспілкові лідери довели інформацію про те, як в умовах війни працює гірничо-металургійний комплекс України в цілому та, зокрема, підприємства Запорізького краю та Метинвесту.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому