Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Головне управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області

Публикации в СМИ
6 лютого 2023 р.

Призначення, перерахунок, виплату житлових субсидій, пільг та здійснення страхових виплат органами Пенсійного фонду України обговорили на засіданні «круглого столу» з соціальними партнерами

В Запорізькій обласній ради професійних спілок 3 лютого відбулось засідання «круглого столу» за участю працівників Головного управління Пенсійного фонду України в області та представників профспілкових організацій області.

Головною темою заходу було призначення, перерахунок, виплата житлових субсидій, пільг та здійснення страхових виплат органами Пенсійного фонду України.   

     «Наприкінці минулого року Пенсійний фонд прийняв на себе виконання нових функцій. З жовтня – виплату житлових субсидій та пільг, а з грудня – їх призначення, перерахунок та виплату. Крім того, з 1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, відповідно до якої страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснюватиме не Фонд соціального страхування України, а Пенсійний фонд України», - зазначила начальник Головного управління Світлана Жмурко.

Керівник Фонду в області висвітлила ключові моменти нововведень, надала відповіді на найпоширеніші питання.
Фахівці Головного управління розповіли присутнім про інші новини у пенсійному забезпеченні, вкотре акцентували увагу на е-послугах вебпорталу Пенсійного фонду України.

Також на засіданні круглого столу були присутні представники Запорізької обласної організацї ПМГУ.



© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому