Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до АКТРАВ про фінансову підтримку - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся до АКТРАВ про фінансову підтримку

Новости ФПУ
1 березня 2022 р.

Федерація профспілок України для надання допомоги відкрила рахунок  у АТ Державний експортно-імпортний банк України (АТ Укрексімбанк) SWIFT EXBSUAUX
IBAN UA353223130000002600901282565
Федерація профспілок України ЄДРПОУ 00014479.

Закликаємо Міжнародні профспілкові організації, профспілкові органи в Україні, всіх небайдужих перераховувати кошти для надання допомоги.
Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся  до  АКТРАВ про фінансову підтримку

24 лютого Росія розпочала широкомасштабну кровопролитну війну в Україну по всій довжині спільного кордону і з території Білорусі. Постійним ракетним обстрілам піддаються населені пункти по всій Україні, в тому числі житлові масиви, дитсадочки, навчальні заклади. Танки наступають на українські міста та села.

Бойові дії призвели до масової хвилі біженців із східних, центральних та південних регіонів України. Федерація профспілок України разом з Укрпрофоздоровницею надають посильну допомогу в їх розміщенні. Вісімнадцять профспілкових санаторіїв, профілакторії та бази відпочинку фактично стали таборами з прийому біженців. Станом на сьогодні це близько трьох тисяч дітей, жінок, членів сімей військових, людей похилого віку. У профспілкових закладах також створюються нові можливості для прийому людей. Їхнє завантаження досягає 150%. Усіх їх потрібно забезпечити харчуванням, медичною допомогою, теплом, іншими комунальними послугами. По можливості ФПУ та членські організації на місцях також сприяють тимчасовому працевлаштуванню біженців.

У зв’язку із ситуацією, що склалася в Україні, просимо АКТРАВ надати фінансову підтримку Федерації профспілок України у забезпеченні цієї діяльності. Очікується, що підтримка АКТРАВ допоможе надати прихисток 100 біженцям протягом 7 днів.
Профспілкові санаторії на службі людям
Федерація профспілок України активно включилася в процес допомоги населенню, розмістивши в 14 профспілкових санаторіях по всій Україні майже 4 тисяч людей, які були вимушені виїхати з територій, де ведуться активні бойові дії.
Профспілки спільно з  органами  місцевої влади надають притулок цим людям, а також надають безкоштовно допомогу українській армії, розміщують наших захисників.  

Персонал оздоровниць, робить все необхідне, щоб створити для людей належні умови перебування, забезпечити харчування і при необхідності лікування.
Пресцентр ФПУ
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому