Співаймо гімн ПМГУ разом! Конкурс триває до 30 грудня 2021 року - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Співаймо гімн ПМГУ разом! Конкурс триває до 30 грудня 2021 року

Новости ЦК ПМГУ
6 грудня 2021 р.

Ще наприкінці літа Президія Центральної ради ПМГУ оголосила Конкурс «Співаймо гімн ПМГУ разом!», головною метою якого є надання нашому гімну нового дихання, сучасного звучання.

Участь в Конкурсі, згідно з Положенням, можуть брати колективи хорового та вокального мистецтва, які діють у Палацах та Будинках культури, центрах творчості підприємств ГМК України, аматорські колективи первинних організацій на підприємствах та у навчальних закладах. Також у конкурсі можуть брати участь аматорські колективи, які діють з ініціативи постійних комісій (рад) з молодіжної політики різних ланок ПМГУ.

Втішно, що ця пропозиція Центральної ради Профспілки знайшла живий відгук у первинках. До 15 листопада (терміну подання робіт, зазначеному у Положенні) до конкурсної комісії надійшли дуже різні, цікаві, талановиті записи гімну ПМГУ з Нікополя, Вольногірська, Марганцю, Авдіївки, Кривого Рогу та ін.

Але надіслати результат своєї творчості встигли не всі бажаючи. На заваді стало жовтневе підвищення рівня епідеміологічної небезпеки, спричиненої коронавірусом. Через це деякі первинні організації ПМГУ звернулися до Центральної ради з пропозицією продовжити конкурс «Співаймо гімн ПМГУ разом!» ще на деякий час.

Президія ЦР ПМГУ підтримала цю пропозицію і своєю Постановою визначила новий термін подачі творчих робіт до Конкурсної комісії - до 30 грудня 2021 року.

Отже, не зволікайте! Ми чекаємо від нових учасників конкурсу творчих і сучасних варіантів виконання гімну ПМГУ!

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому