Новини ПРАТ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Новини ПРАТ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”

Первинки > ПАО "Запорожогнеупор"
Приватне акціонерне товариство «Запоріжвогнетрив»
Генеральний директор Гоман Сергій Володимирович
Генеральний директор
 
Гоман Сергій Володимирович
Логотип ПМГУ
Логотип Запорожогнеупора
Головна цінність ПрАТ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”  – це люди, саме тому створення сприятливих умов праці і відпочинку для співробітників підприємства є пріоритетним завдання м соціальної політики ПрАТ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ”.
Голова ПО ПМГУ на Запоріжвогнетрив Логунова Олена Сергіївна
Голова ПО ПМГУ на Запоріжвогнетрив
 
Логунова Олена Сергіївна
ПРАТ “ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ” входить до п’ятірки найбільших виробників вогнетривкої продукції країн СНД і є найбільшим вогнетривким підприємством в Україні, що не має собі рівних за видами та асортиментом високоякісної продукції, що випускається – понад 1200 основних марок вогнетривів, неформованих матеріалів, бетонних сумішей та мас.
У будь-якому підприємстві колективний договір - це найважливіший документ, який можна назвати своєрідним кодексом підприємства.
У ньому прописана інформація про умови та охорону праці, соціальні пільги, правові гарантії та багато інших нюансів, які мають безпосереднє відношення до роботи кожного співробітника.
Колективний договір ПРАТ «Запоріжвогнетрив» неодноразово був визнаний «Кращий колдоговір» серед підприємств Запорізької області. Отримання такої значимої нагороди, званнякращого коллдоговора - це підтвердження злагодженої роботи за принципом соціального  діалогу адміністрації та профспілкового комітету для забезпечення найкращих умов праці для колективу.
Стабільна робота "Запоріжвогнетрив" і його розвиток – це заслуга трудового колективу. Щорічно колективний договір ПРАТ «Запоріжвогнетрив» набуває ще більших пільг і гарантій, щоб працівники відчували себе соціально захищеними.
Серед основних напрямків соціальної політики підприємства:
•• забезпечення гідного рівня доходу співробітників;
•• створення безпечних умов праці та відпочинку;
•• турбота про дітей і ветеранів;
•• оздоровлення співробітників підприємства.
•З метою забезпечення гідного рівня доходу працівників на підприємстві щорічно переглядається рівень заробітної плати, а грейдовая система оплати праці забезпечує тісний взаємозв’язок між результатами праці працівників і їх подальшим винагородою, гарантуючи об’єктивність і прозорість встановлення посадових окладів.
•Створення безпечних умов праці та відпочинку – пріоритет адміністрації та профспілкового комітету ПО ПМГУ на ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ. Систематично проводячи заходи щодо підвищення рівня знань співробітників в галузі охорони праці, підприємство прагне до досягнення нульових показників виробничого травматизму, організовує літній відпочинок співробітників підприємства, надаючи трудящим путівки за пільговою вартістю на базу відпочинку “Мрія” в курортній зоні міста Приморськ, а також в інші пансіонати та бази відпочинку Групи Метінвест.
Спорт це не від'ємна  частина  життя для працівника на нашому підприємстві.
Співробітники підприємства беруть активну участь в заводських, регіональних і міжгалузевих спартакіадах, займаючи призові місця.
Особливу увагу на ПРАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ» приділяють волейболу, міні-футболу, настольному тенісу, легкоатлетичному кросу, гирьовому спорту, армспорту, плаванню.
Запоріжвогнетрив завжди  відрізнявся спортивними результатами. Особливо результативним видався  2021рік .
I місце Metinvest Steel Games  в 2-й групі.
I місце – Спартакіада Запорізької області  ПМГУ в 2-й групі підприємств
Профспілкова організація ПО ПМГУ на Запоріжвогнетрив піклується про культурне та духовне збагачення своїх членів профспілки:
-еко-тур  вихідного дня по р. Дніпро на каяках
-еко-тур вихідного дня до Forest Park
-історичні екскурсії містами України
-культурно-масові заходи до кінотеатру, театру, цирку, льодового катку
-поїздки до Аквапарку «Острів скарбів»
-відвідування дитячих розважальних комплексів для дітей членів профспілки тощо.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому