СПАРТАКІАДА ЗЗРК: НА АРЕНІ – СИЛАЧІ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

СПАРТАКІАДА ЗЗРК: НА АРЕНІ – СИЛАЧІ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
4 березня 2021 р.

СПАРТАКІАДА ЗЗРК: НА АРЕНІ – СИЛАЧІ!

27 лютого пройшов другий етап XXII Спартакіади трудящих ПрАТ «ЗЗРК», де мірялися своїми силами справжні богатирі нашого підприємства. Гирьовий спорт і армрестлінг – це досить видовищні види спорту, тому спостерігати за виступами спортсменів було дуже цікаво.
У змаганнях взяли участь працівники практично всіх основних структурних підрозділів комбінату. Першими за традицією виступили гирьовики, які мали підняти 24-кілограмову гирю. Кращий результат серед спортсменів 1-ї групи і серед учасників спартакіади в цілому в цей день показав працівник шахти «Експлуатаційна» Михайло Годованець, який виконав жим гирі стоячи 155 разів. У 2-й групі кращий результат серед силачів продемонстрував працівник РМЦ Олег Романько, який зміг підняти гирю 152 рази. Що не кажи, справжні здоровані!
У командному заліку в 1-й групі кращою стала команда гирьовиків шахти «Експлуатаційна» із загальним результатом 364 підняття гирі. Це дійсно приголомшлива і стовідсоткова перемога, адже їх суперники – спортсмени шахти «Прохідницька» – показали результат в 149 підняттів.
Серед команд малих цехів першими стали силачі ремонтно-механічного цеху (загальна кількість жимів – 283 рази), 2-е місце вибороли гирьовики управління (227 разів), 3-е місце – спортсмени ЦКПР (201 раз).
Досить динамічно та емоційно пройшли змагання з армрестлінгу, які супроводжувалися бурхливими емоціями з боку уболівальників, адже глядачі намагалися максимально підтримати і підбадьорити учасників змагань. У рукопашній сутичці серед команд 2-ї групи кращими стали збірні ЦКПР (1-е місце) і цеху закладки (2-е місце), а замкнула трійку лідерів команда управління.
У 1-й групі в цьому виді спорту удача і сили були на боці рукоборців шахти «Прохідницька», які впевнено обійшли команду шахти «Експлуатаційна».
За доброю традицією в завершенні змагань переможців та призерів чергового етапу спартакіади нагородили кубками, медалями та пам'ятними подарунками від профкому комбінату.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому