Академії праці, соціальних відносин і туризму оголошує новий набір на навчання у 2021 році. - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Академії праці, соціальних відносин і туризму оголошує новий набір на навчання у 2021 році.

Публикации в СМИ
6 квітня 2021 р.


Ми розробили нові сучасні освітні програми за рівнями бакалавр, магістр та доктор філософії, які надають широкі можливості для працевлаштування та розвитку професійної кар’єри. Більш детальна інформація про Академію та освітні програми подана у презентації, що додається, та на офіційному сайті Академії.

Просимо розповсюдити цю інформацію серед членських і первинних профспілкових організацій Об’єднання, яке Ви очолюєте, та сприяти направленню на навчання до Академії профспілкових працівників, активістів, членів профспілки та членів їхніх родин. Для таких категорій вступників доступна ексклюзивна пропозиція від Академії:
- знижки на оплату навчання (до 30%);
- пільгове зарахування на навчання за направленням профспілкових організацій;
- спеціальні стипендіальні програми.

Сподіваємося на Вашу підтримку та переконані, що наша активна співпраця дасть потужний імпульс розвитку Академії та профспілкового руху загалом.

З повагою, в.о. ректора В.І. Литвиненко


© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому