Засідання комісії з питань охорони праці Запорізької обласної ради ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Засідання комісії з питань охорони праці Запорізької обласної ради ПМГУ

Новости обкома
9 квітня 2021 р.

ЗАСІДАННЯ
КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
Запорізької обласної ради ПМГУ

07.04.2021 року відбулось засідання комісії з питань охорони праці Запорізької обласної ради ПМГУ. Вів засідання голова  комісії Аскольдов І.Ю., голова  профкому ПО  ПМГУ «Дніпроспецсталь». У засіданні комісії окрім членів комісії взяли участь головний технічний інспектор праці  ЗОР ПМГУ Скороходов І.О.,  член комісії з охороні праці ЦР ПМГУ,  голова профспілкового комітету ЦХП-1 ПАТ «Запоріжсталь» Безуменко С.В.. Було розглянуто  два питання:
1. Стан виробничого травматизму та профзахворюваності у 2020 році  на підприємствах гірничо-металургійного комплексу Запорізької області та України (докладав Скороходов І.О).
2. Виконання на підприємствах заходів з нагоди всесвітнього Дня охорони праці, який відмічається 28 квітня під гаслом  "Передбачати, готуватися та реагувати на кризу - інвестиції в стійкі системи безпеки та гігієни праці".
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому