Інформація про проведення IV пленуму Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про проведення IV пленуму Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України

Новости обкома
21 травня 2021 р.

20 травня ц.р. у великій залі Запорізької обласної ради профспілок пройшов IV пленум Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України.

Окрім членів обласної ради ПМГУ, у роботі Пленуму взяли участь члени контрольно-ревізійної комісії обласної організації ПМГУ, працівники апарату обласної ради ПМГУ,  голова Профспілки металургів і гірників України – Рябко Олександр Іванович , голова Запорізької обласної ради профспілок – Каплій Віталій Миколайович, заступник голови Профспілки металургів і гірників України – Оверковський Богдан Миколайович.

На пленумі були розглянуті наступні питання:
1. Організаційне питання.
2. Про підсумки колективно-договірної кампанії ГМК Запорізької області в 2020-2021 роках.
3.  Різне.

З інформацією  по першому питанню виступив заступник голови обласної ради Профспілки Шапчіц Юрій Валерійович.

З доповіддю по основному питанню порядку денного виступив голова обласної ради ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович. У його доповіді було відзначено, що  сьогодні ми переживаємо не менш складні часи, ніж дванадцять років тому.

Сьогоднішня криза в світовій економіці вимагає оперативних дій з підтримки внутрішнього виробника. Сьогодні як ніколи стоїть завдання переглянути промислову стратегію з метою вирішення нових викликів, створених пандемією, а також врахувати необхідність інвестицій і прийняття рішень по-справедливому оподаткуванню.

Проте профспілка зазначає, що соціальний діалог на виробничому рівні у нас є, працює і є ефективним. Тому підтвердженням, є взаєморозуміння між профспілкою і працедавцями в питаннях укладення колективних договорів.

У обговоренні доповіді взяли участь: Пастушенко Микола Михайлович - голова ПО ПМГУ на  Запорізькому залізорудному комбінаті, Ільїн Олег Володимирович - заступник голови ПО ПМГУ в АТ «Запорізький завод феросплавів», Рябко Олександр Іванович - голова ПМГУ, Каплій Віталій Миколайович – голова Запорізької обласної ради профспілок.  


З нагоди 55-річчя створення Запорізької обласної організації Профспілки металургів і гірників України Сєдов Валерій Миколайович, Рябко Олександр Іванович і Каплій Віталій Миколайович поздоровили профактив обласної організації ПМГУ і вручили профспілкові нагороди – Почесні грамоти, Нагрудний знак ЦР ПМГУ.

Також від Центральної Ради ПМГУ Запорізькій обласній організації ПМГУ було вручено сертифікат на отримання ноутбуку і Вітальна адреса.
© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому