НА ФОТО – МАМИНА РАДІСТЬ, ТАТОВА ГОРДІСТЬ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорожский облсовет ПМГУ
Официальный сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

НА ФОТО – МАМИНА РАДІСТЬ, ТАТОВА ГОРДІСТЬ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
5 липня 2021 р.

Фотографії, на яких зафіксовані діти, – це завжди каскад позитивних емоцій. До Міжнародного дня захисту дітей комісією профкому по роботі з молоддю був організований фотоконкурс «Моя дитина».

Його умови прості: необхідно було надіслати на електронну пошту фото працівника комбінату зі своєю дитиною. Тематика конкурсу надихнула багатьох, тому кількість учасників була рекордною – 34 працівники нашого підприємства надіслали свої фотографії на суд журі.

Організатори конкурсу опинилися в дуже складній ситуації, адже як можна серед кількох десятків фотографій, кожна з яких виявилася зі своєю неповторною родзинкою, вибрати кращу? У підсумку, після довгих обговорень, компетентне журі визначилося з трійкою переможців: перше місце дісталося бункерувальнику дільниці № 2 цеху закладки виробленого простору в шахті Михайлу Денисенку; друге місце вирішено було присудити провідному інженеру технічного відділу Вадиму Наумовичу; третє місце було віддано інженеру бюро розробки інвестиційних проектів і стратегії відділу безперервного вдосконалення Аллі Ларіній.

Але оскільки кожне фото було гідне призового місця, організатори конкурсу вирішили ввести додаткову номінацію – «Приз глядацьких симпатій» (2 переможці). Всі фото були опубліковані на офіційних сторінках профспілкової організації ПМГУ на ЗЗРК в соціальних мережах Facebook та Instagram. Протягом тижня користувачі цих соцмереж могли проголосувати за вподобану ними фотографію, тим самим наблизивши учасників до перемоги.

У підсумку найбільшу кількість лайків отримали фотографії коваля на молотах і пресах РМЦ Олександра Карнауха (у Фейсбуці він отримав 107 голосів) і Вадима Наумовича (в Інстаграмі його підтримало 158 осіб).

Всіх призерів чекав приємний приз – сертифікат у піцерію, тому свою перемогу вони змогли відзначити в колі сім'ї не тільки весело, але й смачно.

© Запорожский обком ПМГУ 2012
Назад к содержимому