54 роки присвячено Запорізькому заводу феросплавів. - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

54 роки присвячено Запорізькому заводу феросплавів.

Новости ПАО "Завод ферросплавов"
26 січня 2022 р.

25 січня засідання президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України і оперативна нарада голів первинних організацій Профспілки закінчилася зворушливою подією – щирими та теплими словами і побажаннями Спиридонову Юрію Миколайовичу.

У 1968 році після повернення з лав Збройних сил Юрій Миколайович розпочав свою трудову діяльність електромонтером плавильного цеху №4 Запорізького феросплавного заводу.  У ході виробничої діяльності він постійно підвищував свій професійний рівень, досконало вивчав свою справу і у 1980 році  був призначений   бригадиром електромонтерів. Активна життєва позиція, небайдужий характер, готовність допомогти товаришу у скрутну хвилину дозволили йому швидко завоювати авторитет у колективі.   З 1989  по 1994 рік він очолював профспілкову організацію цеху № 4.  А у 1994 році члени Профспілки підприємства обрали Юрія Миколайовича  головою профспілкового комітету заводу. На посаді керівника первинної організації ПМГУ феросплавного заводу він виявив себе талановитим організатором, зумів зібрати навколо себе міцний, згуртований колектив профспілкових активістів, здатних вирішувати найскладніші питання у справі захисту прав трудящих, уміло вести партнерський діалог з керівництвом підприємства у складних умовах виживання підприємства.

Сумлінна праця Юрія Миколайовича, його мудрість і досвід гідно відзначені нагородами Федерації профспілок України, Центральної та обласної рад Профспілки металургів і гірників України, орденами «За заслуги перед Запорізьким краєм» I, II і III ступенів із занесенням до Книги Пошани Запорізької обласної ради, присвоєнням Почесного звання «Заслужений працівник промисловості України».

19 січня відбулось засідання профспілкового комітету первинної організації ПМГУ в АТ «Запорізький завод феросплавів» на якому Юрій Миколайович оголосив своє рішення піти на заслужений відпочинок. Присутні на засіданні голова Правління АТ «Запорізький завод феросплавів» Кравченко Павло Олександрович, голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович, профспілковий актив підприємства подякували йому за багаторічну роботу, послідовне відстоювання соціально-економічних прав трудящих та побажали міцного здоров'я, довголіття та благополуччя.   

Рішенням профкому, головою обрано Ільїна Олега Володимировича, який раніше працював заступником голови ПО ПМГУ, а заступником голови обрано Павловського Євгена Анатолійовича майстра з ремонту  цеху металургійного устаткування, голову профспілкової організації цеху.

25 січня голови первинних організацій ПМГУ і працівники Запорізької обласної ради Профспілки подякували Юрію Миколайовичу за довгорічну плідну працю, висловили  багато теплих слів і побажали його наступнику не знижувати планку по захисту прав і інтересів людини праці!
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому