ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ: ПЕРЕМОГА ДІСТАЛАСЯ НАЙСИЛЬНІШИМ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ: ПЕРЕМОГА ДІСТАЛАСЯ НАЙСИЛЬНІШИМ

Новости ЧАО "ЗЖРК"
9 лютого 2022 р.

5 лютого у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Таврія» (м. Василівка) у рамках XXIIІ Спартакіади трудящих ЗЗРК пройшов турнір з міні-футболу. У змаганнях взяли участь 10 команд, які за традицією змагалися у двох групах.

У другій групі, витримуючи швидкий темп футбольних баталій, зіграли 8 команд малих цехів комбінату. Команди-учасниці були поділені на дві підгрупи, турнір проходив за круговою системою. У групі А за вихід до півфіналу боролися збірні цеху закладки виробленого простору у шахті, управління, цеху капітальних та поточних ремонтів та автотранспортного цеху. У групі Б за звання найкращої змагалися команди служби охорони, залізничного та ремонтно-механічного цехів та дробильно-сортувальної фабрики. Один за одним було зіграно двадцятихвилинні футбольні матчі, під час яких спортсмени дарували вболівальникам голи на будь-який смак: як у результаті яскравих комбінацій, так і голи в дев'ятку з центру поля.

Лідери змагань намітилися ще у першому турі, ними виявились команди цеху закладки, ремонтно-механічного та залізничного цехів, яким вдалося майже всуху обіграти своїх суперників. У другому турі до лідерів змагань приєдналися команди управління та служби охорони. Надалі саме ці команди виборювали кубок турніру. Внаслідок завзятої боротьби переможцем змагань з міні-футболу серед команд малих цехів комбінату стала команда залізничного цеху, гравці цеху закладки зайняли другий щабель п'єдесталу, а замкнула трійку лідерів команда ремонтно-механічного цеху.

Далі місця розподілилися таким чином: четверте місце посіла команда управління, п'яте – футболісти служби охорони, на шостому місці – ЦКПР, на сьомому – дробильно-сортувальна фабрика, восьме місце дісталося футбольній команді автотранспортного цеху.

У першій групі за кубок переможців боролися давні суперники – футболісти шахт «Експлуатаційна» та «Прохідницька». Їхня гра розвивалася дуже жорстко і стрімко, з безліччю яскравих моментів та небезпечних передач. Ініціативу у матчі одразу ж захопила команда шахти «Прохідницька», і в першому таймі у ворота суперників один за одним влетіли три м'ячі. У другому таймі футболісти шахти «Експлуатаційна» зуміли зібратися, налаштуватися і, розігравши серію вдалих передач, забили у ворота суперників три голи у відповідь.

До кінця змагань передбачити переможця було майже неможливо. На полі точилася безкомпромісна боротьба, почуття гравців та вболівальників були розжарені. Забитий у ворота м'яч або пропущений пас викликали бурю емоцій не лише у вболівальників, а й у командних тренерів Олександра Коптєва та Сергія Лушнікова. Після забитого у ворота шахти «Експлуатаційна» четвертого м'яча її футболістам не вистачило лише кількох хвилин для того, щоб зрівняти рахунок. У підсумку з рахунком 4:3 перемогу у змаганнях з міні-футболу у першій групі здобула команда шахти «Прохідницька».

Після завершення змагань переможців та призерів турніру привітали представники профспілкового комітету комбінату – голова профкому ПрАТ «ЗЗРК» Микола Пастушенко та його заступник Юрій Борисенко. Вони вручили футболістам кубки, медалі та пам'ятні подарунки. Так завершився черговий захоплюючий, видовищний та дуже емоційний етап спартакіади.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому