БЕЗПЕКА ПРАЦІ ПОНАД УСЕ. ЗАЛЕЖИТЬ ВОНА ВІД ТЕБЕ! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

БЕЗПЕКА ПРАЦІ ПОНАД УСЕ. ЗАЛЕЖИТЬ ВОНА ВІД ТЕБЕ!

Новости ЧАО "ЗЖРК"
15 лютого 2022 р.

9–10 лютого учні восьми загальноосвітніх шкіл Дніпрорудного та Малої Білозерки стали учасниками конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці – очима дітей», що традиційно проходить під егідою відділу охорони праці та профспілкового комітету Запорізького залізорудного комбінату.

Метою конкурсу є формування у дітей культури безпеки праці та уважного ставлення до правил охорони праці.

Зазначимо, що діти дуже активно залучилися до творчого процесу та представили на конкурс 425 малюнків. Оцінювало творчість юних художників-агітаторів компетентне журі в особі начальника відділу охорони праці Миколи Єщенка та голови профкому шахти «Експлуатаційна» Андрія Крайнюка.
9 лютого першою зустрічала представників залізорудного комбінату Дніпрорудненська гімназія «Софія». Її вихованці представили на конкурс 138 мистецьких робіт. Дитячі малюнки відрізнялися польотом фантазії та технікою виконання та чітко відображали заклик до гірників: «Безпека праці понад усе!» Компетентному журі було нелегко вибрати найкращі роботи. Приймалися до уваги розкриття теми конкурсу, самостійність виконання малюнка, фантазія та оригінальність вираження ідеї, акуратність виконання та практична спрямованість роботи. У підсумку призові місця розподілилися таким чином: 1-е місце – Софія Мельник, 2-е – Ксенія Рабіна, 3-е – Аліса Бабич.

Потім Микола Єщенко та Андрій Крайнюк відвідали школу «Світоч», школу «Талант» та побували у Дніпрорудненській ЗОШ І-ІІ ступенів, де знову опинилися перед складним вибором переможця. А 10 лютого компетентне журі оцінювало конкурсні роботи талановитих малобілозерських школярів.

Зазначимо, що жоден дитячий малюнок не залишився поза увагою організаторів конкурсу: переможці та призери нагороджені пам'ятними подарунками від ЗЗРК, їх творчі роботи будуть надіслані для участі у відбірковому регіональному турі Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей». Решта учасників отримали заохочувальні солодкі призи, їх малюнки будуть розміщені в цехах комбінату як нагадування дорослим про важливість дотримання правил та норм охорони праці на виробництві.

Дякуємо всім юним художникам, їхнім батькам та вчителям образотворчого мистецтва за активну участь у конкурсі та за проявлений до нього творчий підхід.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому