ТРИ МЕТРИ НАД ПАРКЕТОМ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ТРИ МЕТРИ НАД ПАРКЕТОМ

Новости ЧАО "ЗЖРК"
15 лютого 2022 р.

12 лютого у спортивному залі ПК «Гірник» відбувся черговий етап XXIII Робочої спартакіади працівників ПрАТ «ЗЗРК». Цього разу спортсмени мірялися своїми силами та спритністю у такій командній грі, як баскетбол.

У турнірі взяли участь 9 команд. У першій групі змагалися «титани»: шахти «Експлуатаційна» та «Прохідницька», а друга група була сформована із команд малих цехів.

За традицією, першими на баскетбольний майданчик вийшли спортсмени малих цехів. Після серії ігор, в яких команди продемонстрували свої сили, єдність і волю до перемоги, п'єдестал пошани виглядав наступним чином: перше місце посіла команда РМЦ, друге – залізничного цеху, а третє по праву дісталося команді цеху закладки.

Особливо видовищним та емоційним видався матч між збірними шахт. Вдала протидія захисту суперника, швидкість, влучні слем-данки (кидки зверху) та інше – все це гідно продемонстрували обидві команди, борючись за перше місце. Обидва кошики, що знаходяться за три метри над паркетом, раз у раз здригалися від влучних кидків спортсменів. Проте найбільш підготовленою цього разу виявилася команда шахти «Експлуатаційна», яка виграла з рахунком 44:42. Що ж, для команди шахти «Прохідницька», яка посіла друге місце, це не привід сумувати, а причина попрацювати над захистом, кидками та атаками. І наступного разу напевно удача буде на її боці!

Після завершення турніру всі переможці та призери спартакіади були відзначені кубками, медалями та пам'ятними подарунками від профспілкового комітету комбінату.

© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому