Шановні спілчани! 8 березня зупинилося серце Григорчука Олександра Сергійовича - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Шановні спілчани! 8 березня зупинилося серце Григорчука Олександра Сергійовича

Новости обкома
Шановні спілчани!
 8 березня зупинилося серце
 Григорчука Олександра Сергійовича,
 який 22 роки  очолював профспілковий комітет підприємства з іноземними інвестиціями у формі приватного акціонерного товариства «Запорізький залізорудний комбінат»

Григорчук Олександр Сергійович народився 6 листопада 1957 року у селі Бистрик Ружинського району Житомирської області.

Вся трудова діяльність Олександра Сергійовича, а це майже 40 років, була пов'язана із Запорізьким залізорудним комбінатом, 17 років із яких - безпосередньо під землею в шахті. Починав він свій робітничий шлях із замірника на маркшейдерських роботах, техніка енергетичного бюро, ланкового маркшейдера, працював гірничим майстром шахти «Білозірська», електрогазозварювальником, підземним кріпильником шахти «Експлуатаційна».

У 1994 році його обрали заступником голови профкому Запорізького залізорудного комбінату, а у 1997 році - головою профспілкового комітету комбінату, який він очолював до 2019 року.

Протягом багатьох років, працюючи на профспілковій ниві, Олександр Сергійович увесь свій час приділяв створенню безпечних та здорових умов   праці   на   комбінаті,   захисту  соціально-економічних   прав   та   інтересів  працівників.

Григорчук Олександр Сергійович неодноразово обирався депутатом різних рівнів, та був членом президії Центрального комітету ПМГУ. Він нагороджувався профспілковими нагородами усіх рівнів. Ім’я цієї Людини у Книзі пошани Запорізької обласної ради.

Олександр Сергійович був нагороджений  орденами «За заслуги перед Запорізьким краєм» 1,2,3 ступені і йому присвоєно звання «заслужений працівник соціальної сфери України».

Шановні рідні та близькі прийміть щирі співчуття від Центральної ради ПМГУ, Запорізької обласної ради ПМГУ, від усіх спілчан.

Пам’ять про Олександра Сергійовича буде у наших серцях назавжди.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому