Інформація про проведення президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про проведення президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України

Новости обкома
11 травня 2022 р.

10 травня 2022 року відбулося засідання президії Запорізької обласної ради Профспілки металургів та гірників України з наступним порядком денним:
1. Про ситуацію на окупованій території Запорізької області в м. Дніпрорудне та зміни в виборчих органах Запорізької обласної організації ПМГУ.
2.  Різне.

По першому питанню доповів голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович.

Було надано слово заступнику голови первинної організації ПМГУ на Запорізькому залізорудному комбінаті Борисенко Юрію Григоровичу який доповів про ситуацію на комбінаті та у місті Дніпрорудне.


Після засідання президії було проведено оперативну нараду голів первинних організацій Запорізької обласної організації Профспілки металургів і гірників України, на якій було розглянуто важливі питання, та надано слово  головам первинних організацій, які в свою чергу доповіли про ситуацію на своїх підприємствах.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому