Випускний! Яка зворушлива ця подія! - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Випускний! Яка зворушлива ця подія!

ЗМК
5 липня 2022 р.

Ще вчора всі навчались ви, сьогодні - ностальгія.
А завтра буде сумно , скінчились всі заняття,
Тепер лиш перед вами - шлях широкий ...

Не дивлячись на такий складний для нашої держави час, у Відокремленому структурному підрозділі "Запорізький металургійний фаховий коледж Запорізького національного університету" 30 червня відбулося вручення дипломів.

Адміністрація коледжу переймається долею майбутніх випускників - Лариса Тютюнник привітала всіх, висловила сподівання щодо майбутньої співпраці з металургійними комбінатами міста, виголосила привітальну промову і наголосила на тісній співпраці випускників зі здобувачами освіти в нашому закладі освіти.

Багато випускників вже привели своїх дітей, що, в свою чергу, свідчить про те, що металургійна галузь промисловості є пріоритетною в наш час і саме нам належить відбудовувати нашу країну після війни.

На урочистому заході було чимало хвилюючих моментів : привітати випускників приїхав наш викладач  Мальцев С.О., який перебуває в лавах ЗСУ, а також з відеозверненням до випускників звернувся студент гр.ОПЗТ - 18 Холодний Олег, який також перебуває на захисті нашої країни. Всіх до глибини душі та до сліз  пройняли слова наших захисників .

Наше студентство креативне, творче... Доказом цього стало виконання пісень під акомпанемент гітари студентів груп ОПЗТ - 18 та ТОРРС - 18, а також художній номер від студентів першокурсників Бабкіна Костянтина (гр.ГМ-21) та Чурілова Андрія (гр.ТОРРС-18) сумісно з заступником директора з НВР Демидовою Л.С.

Не забувають про наш коледж і випускники. З привітальним словом і піснею завітав на свято Герасимчук  Михайло, в минулому наш випускник , переможець конкурсу " Голос країни ".

Для нас це свято, адже багато випускників отримали путівку в життя, хоча і розлучатися з ними дуже важко, адже всі ми стали однією дружньою родиною .

Випуск - це звучить гордо! Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам'ятайте мудрі слова: " Навіть після сильного дощу з'являється красива веселка". Життя складається не тільки з радісних моментів, але ми бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому