ВСП Запорізький металургійний фаховий коледж ЗНУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

ВСП Запорізький металургійний фаховий коледж ЗНУ

ЗМК
21 листопада 2022 р.

Після закінчення школи перед випускниками  постає одне з важливих питань в їхньому житті: "Де навчатись? Яку професію обрати?" Складність ситуації вибору полягає в тому, що існує велика кількість професій.Тому майбутні абітурієнти потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі .

ВСП "Запорізький металургійний фаховий коледж ЗНУ" продовжує консультувати молодь  щодо професійної самовизначеності - 18 листопада було проведено  День відкритих дверей  онлайн на платформі Zoom .

З привітальним словом виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Лідія Демидова і методист коледжу Людмила Шипіш. Організаторами заходу було наголошено на престижності технічної освіти та затребуваності наших спеціалістів у будь - якій галузі промисловості. Високий рівень професіоналізму, конкурентноспроможність, достойна заробітна плата  роблять наших випускників матеріально незалежними та впевненими у собі.

Наш заклад освіти має ряд переваг , а саме: бюджетна форма навчання , стипендіальне забезпечення, оплачувана практика на робочих штатних місцях, і саме головне - це гарантоване працевлаштування.

На заході були присутні провідні спеціалісти комісій коледжу: Віра Аніщенко, Ганна Богданець, Олексій Пономаренко, які охоче відповідали на запитання старшокласників .

Сподіваємося, що з- поміж інших закладів освіти випускники шкіл виберуть саме ВСП " Запорізький металургійний фаховий коледж ЗНУ " .

Вступайте до нашого закладу освіти - і ви не пошкодуєте !
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому