Відбулося засідання президії Запорізької обласної ради ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Відбулося засідання президії Запорізької обласної ради ПМГУ

Новости обкома
13 грудня 2022 року

13 грудня поточного року було проведено засідання президії Запорізької обласної ради ПМГУ та оперативна нарада з головами первинних організацій ПМГУ в режимі Zoom - конференції.
 
На президії були розглянуті наступні  питання:
1. План основних заходів Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України на 2023 рік.
2. Про виконання бюджету ЗОО ПМГУ за 11 місяців 2022 року та затвердження бюджету ЗОО ПМГУ на 2023 рік.
 
По першому питанню був затверджений план основних заходів Запорізької обласної ради Профспілки металургів і гірників України на 2023 рік, та прийнята постанова. Одним із пунктів постанови зазначено – врахувати, що деякі заходи можливі тільки за умови Перемоги та закінчення військових дій в Україні, а також за умови поновлення перерахування роботодавцем коштів (0,5%) на культурно-масову та оздоровчу роботу.
 
Заслухали доповідь головного бухгалтера Запорізької обласної організації ПМГУ Кучеренко Т.П.  про виконання бюджету Запорізької обласної організації ПМГУ за 11 місяців 2022 року та затвердили бюджет Запорізької обласної організації ПМГУ на 2023 рік
 
Також на оперативній нараді виступили з інформацією головний правовий інспектор праці Скороходов І.О., завідувач відділом соціально-економічної роботи та трудових відносин Петро Писарев та головний бухгалтер Кучеренко Т.П.
 
Для доповіді про ситуацію на підприємствах було надано слово: голові ПО ПМГУ «Запоріжсталь» - Анісімову Л.О., голові ПО ПМГУ ЗТМК - Кочеву Г.В., голові ПО ПМГУ «ДСС» - Аскольдову І.Ю., голові ПО ПМГУ «Укрграфіт» - Коростильову І.О., заступнику голови ПО ПМГУ Запоріжкокс Анедченко Г.Д., голові ПО ПМГУ Запоріжвогнетрив – Логуновій О.С.
Усі виступаючі відзначили, що сьогодні ГМК Запорізької області має ряд дуже складних проблем: відсутність внутрішнього ринку, падіння попиту та цін на металопродукцію, логістичні проблеми, зростання собівартості продукції, від успішного вирішення цих проблем залежить подальша доля галузі.
 
Також було обговорено питання поздоровлення дітей - членів ПМГУ зі святом Нового Року.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому