Суд розпочав справу про банкрутство маріупольських меткомбінатів - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Суд розпочав справу про банкрутство маріупольських меткомбінатів

Публикации в СМИ
23 грудня 2022 р.

Господарський суд Запорізької області відкрив провадження у справі про банкрутство ПрАТ "Металургійний комбінат Азовсталь", який входить до групи "Метінвест". Про це повідомляється в реєстрі YouControl.

Так, 21 грудня було оприлюднене повідомлення про відкриття судом провадження у справі про банкрутство "Азовсталі".

Зазначається, що строк подання заяв кредиторів з вимогами до боржника - протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення повідомлення про відкриття провадження.

Як відомо, господарський суд Запорізької області відкрив справу про банкрутство ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча", який входить до групи "Метінвест".

Раніше 16 підприємств групи "Метінвест" Ріната Ахметова та Вадима Новинського подали позови до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) проти Росії за шкоду, заподіяну Росією майну і власності групи в Маріуполі і на інших територіях України з 24 лютого. Зокрема, позови щодо маріупольських металургійних підприємств подали комбінати "Азовсталь" та ММК імені Ілліча.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому