Інформація про нараду Запорізької обласної організації ПМГУ - Запорожский обком ПМГУ

***** Профспілки - за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей! ***** Профсоюзы - за единую Украину, мир и согласие, улучшение благосотояния людей! ***** Запоріжжя - це Україна! ***** Запорожье - это Украина! *****

Герб Запорожского ОК
Сталевар
Запорізька облрада ПМГУ
Офіційний сайт
Памятник на площади Фестивальной
Перейти к контенту

Інформація про нараду Запорізької обласної організації ПМГУ

Новости обкома
14 лютого 2023 р.

14 лютого було проведено відео нараду Запорізької обласної організації ПМГУ із головами первинних організацій.

Голова Запорізької обласної організації ПМГУ Сєдов Валерій Миколайович поінформував про попередню нараду ЦР ПМГУ.

Виступили з інформацією:
- Головний технічний інспектор Скроходов Ігор Олегович проінформував про нещасні випадки та профзахворювання. Про відбувшись усі з представниками Держпраці, яка була присвячена зміні в законодавстві щодо порядку розслідування нещасних випадків, підсумку цих зустрічей підготовлений профспілковий вісник №5. Також розповів про зміни до закону 2136 "Призупинення трудових договорів".
- Головний бухгалтер Кучеренко Тетяна Петрівна дповіла про наступаючий розширенний засыдання Президії де буду затвердження бюджету та звідної кошторису за 2023 рік, також нагадала про необхідність звітності за 2022 рік у паперовому виді.
-  Заввідділом соціально-економічної роботи та трудових відносин Писарєв Петро Володимирович поінформував про падіння середньої заробітної плати та інфляції за січень 2023 року до 2022 року, а також про звернення Центральної ради до територівльних рад про колдоговорную роботу.

Обговорювали ситуацію, яка сьогодні склалася на різних підприємствах нашої галузі, слово було надано головам первинних організацій ПМГУ Максаку В.В., Кочову Г.В., Аскольдову І.Ю., Логуновій О.С., Коростильову І.О. та заступникам голів ПО ПМГУ Павловському Є.А., Анедченко Г.Д.
© Запорізька облрада ПМГУ 2012
Назад к содержимому